Rannikon kalatalousaluepäivät 10-11.10.2023

 
Kalatalouden Keskusliitto tiedottaa:
 

Tervetuloa rannikon kalatalousaluepäiville Kotkaan 10.-11.10.2023

Rannikon kalatalousaluepäivät järjestetään lokakuussa Kotkassa. Ohjelma järjestetään osittain kaksikielisellä ohjelmalla.

Seminaari järjestetään Original Sokos Hotel Seurahuoneella ja toisena päivänä retkeillään Kymijokivarressa. Seminaaripäivän jälkeen on mahdollista tutustua Maretariumiin ja puida päivän aiheita yhteisellä illallisella.

Rannikon Kalatalousaluepäivät on tarkoitettu Varsinais-Suomen ELY-keskuksen alueella toimiville kalatalousalueille ja kalatalouden yhteistyöryhmien jäsenille. Päivien aikana tarkastelemme kalatalousalueita koskevia ajankohtaisia asioita, myös verkostoitumiselle on varattu aikaa.

Päivien järjestämiseen on saatu rahoitusta kalastonhoitomaksuvaroista Varsinais-Suomen ELY-keskukselta ja voimme iloksemme tarjota osallistumisen edulliseen hintaan.

Ohjelma alkaa yhteiskuljetuksilla Kotkaan. Näistä tarkemmin tapahtumasivulla. Ilmoittautuminen 30.8.2023 mennessä!  Lisätietoja, yksityiskohtaisen ohjelman ja ilmoittautumislomakkeen löydätte nettisivuiltamme.
 
Malin Lönnroth ja Heidi Moisio / Kalatalouden Keskusliitto